Zandvaert 28

Koopprijs
€ 425.000,- k.k.
Status
Beschikbaar
Bouwjaar
1984
Soorten
Geen garage
Perceel
385 m2
 • Op een perceel van 385 m² gelegen grote hoekwoning met 4 slaapkamers, 2 badkamers en een ruime woonkamer met open haard. De woning is eenvoudig maar netjes afgwerkt en verkeert in goede staat van onderhoud.
  Gesitueerd in een kindvriendelijke omgeving is deze woning ideaal voor (startende gezinnen) maar ook de senior die van tuinieren houdt zal zich prima thuis voelen in deze heerlijke woning.

  De indeling van de woning is als volgt:

  Begane grond:
  Binnengekomen in de hal bevindt zich aan de rechterzijde het toilet en rechtdoor loop j een heerlijk, lichte woonkamer binnen. In de woonkamer ligt een nette laminaatvloer en in de hoek van het zitgedeelte bevindt zich de open haard.
  De open keuken aan de achterzijde van de woning is eenvoudig maar netjes. Een gaskookplaat en afzuigkap zijn al aanwezig. Grenzend aan de keuken tref je een praktische bijkeuken.

  Eerste verdieping:
  Op deze verdieping tref je drie slaapkamers, een badkamer en een separaat toilet. De badkamer is bereikbaar vanuit de hoofdslaapkamer en is afgewerkt met lichte wandtegels. Een bad en wastafel vormen hier het sanitair.

  Tweede verdieping:
  Als je hier boven komt verbaas je je over de ruimte. Een grote overloop, een gastenbadkamer met wastafel en douche en tenslotte een grote zolderkamer met dakkapel passen met gemak op deze verdieping.

  De tuin achter de woning (gesitueerd op het westen) loopt breed uit. Zowel vanuit de bijkeuken als via de schuifpui aan de achterzijde van de woning kun je de tuin betreden. Privacy, zon en ruimte zijn kernwoorden die duidelijk van toepassing zijn op deze tuin.

  Bijzonderheden:
  Bouwjaar 1984
  Perceel 385 m²
  Woonoppervlakte circa 139 m²
  Drie slaapkamers en twee badkamers
  Woonkamer met open haard
  Bijzonder riante achtertuin op het westen
  Aanvaarding in overleg

  Verkopende partij wenst de notaris te kiezen voor de levering van deze woning.

  Foto's

  Hoofdfoto


  Foto 26


  Foto 19


  Foto 21


  Foto 20


  Foto 25


  Foto 24


  Foto 22


  Foto 23


  Foto 17


  Foto 18


  Foto 15


  Foto 16


  Foto 11


  Foto 13


  Foto 14


  Foto 10


  Foto 12


  Foto 6


  Foto 4


  Foto 9


  Foto 7


  Foto 5


  Foto 8


  Foto


  Foto 3


  Foto 2


  Brochures

  Download media
  Open huis op 1 oktober vanaf 11:00 tot 15:00