Sint Pieterspark 98

Koopprijs
€ 450.000,- k.k.
Status
Verkocht onder voorbehoud
Bouwjaar
2011
Soorten
Parkeerplaats
Perceel
137 m2
 • Op heerlijke locatie gesitueerde bijzonder energiezuinige gasloze woning met grote woonkamer, luxe keuken, 4 slaapkamers en eigen parkeerplaats direct bij de woning op afgesloten terrein.

  Deze direct aan het park gesitueerde (geen autoverkeer voor de deur) luxe eengezinswoning is afgelopen jaren nog energie zuiniger gemaakt dat ze al was: de cv-ketel is vervangen door een warmtepomp en op het dak van de woning zijn 12 zonnepanelen aangebracht. Hierdoor is een woning gerealiseerde welke is afgekoppeld van het gas en een bijzonder laag energieverbruik kent.

  De indeling van de woning is als volgt:

  Begane grond:
  Via de hal zijn de toilet en de woonkamer met de open keuken bereikbaar. De sfeervolle woonkamer is erg groot en goed in te richten omdat de woning niet alleen bovengemiddeld breed is maar tevens aan de achterzijde over de volle breedte is uitgebouwd. Op de vloer van de woonkamer en keuken ligt een keurige PVC laminaat vloer.
  De luxe keuken staat in een hoekopstelling en is voorzien van inductiekookplaat, rvs afzuigkap, enkele spoelbak, oven koelkast, vriezer en vaatwasser.
  Over de gehele begane grond ligt vloerverwarming.

  Eerste verdieping:
  Op de eerste verdieping bevinden zich 3 ruime slaapkamers en een volledige badkamer met inloopdouche, ligbad, vrij hangend toilet en dubbele wastafel in meubel.
  Ook op deze verdieping ligt een keurige laminaatvloer met hieronder vloerverwarming.

  Tweede verdieping:
  Deze grote open ruimte is via een vaste trap te bereiken en momenteel in gebruik als hobbyruimte. Op bijzonder eenvoudige wijze kan deze ruimte worden gesplitst om 2 slaapkamers te realiseren.

  Achter de woning ligt een fraaie, onderhoudsvriendelijke achtertuin welke gesitueerde is op het noordoosten. Gedurende grote delen van de dag kun je hier heerlijk genieten van de zon. Vanwege het getrapte karakter van de achtergevel is er zeer beperkt schaduw in de achtertuin.

  Direct achter de woning is de eigen parkeerplaats gesitueerd (op afgesloten binnenterrein).

  Bijzonderheden:

  Bouwjaar: 2011
  Woonoppervlakte: 134 m²
  Perceel: 136 m²
  Volledig gasloos en energiezuinig
  12 zonnepanelen
  Vloerverwarming op begane grond en eerste verdieping
  Luxe keuken
  Aanvaarding in overleg

  Foto's

  Hoofdfoto


  Foto 2


  Foto 3


  Foto 4


  Foto 7


  Foto


  Foto 9


  Foto 8


  Foto 10


  Foto 6


  Foto 5


  Foto 11


  Foto 12


  Foto 15


  Foto 13


  Foto 14


  Foto 19


  Foto 16


  Foto 17


  Foto 22


  Foto 20


  Foto 23


  Foto 21


  Foto 18


  Foto 24


  Foto 26


  Foto 25


  Brochures

  Download media