Scharwoudestraat 4

Koopprijs
€ 625.000,- k.k.
Status
Verkocht
Bouwjaar
2018
Soorten
Vrijstaand steen
Perceel
228 m2
Bijzonderheden
Toegankelijk voor ouderen, Toegankelijk voor minder validen
 • Toegankelijk voor ouderen
 • Toegankelijk voor minder validen
 • Deze hoogwaardig afgewerkte bungalow met grote volledig betegelde garage is zonder meer uniek te noemen!

  Eigenlijk kan alleen een bezichtiging je een juiste indruk geven maar wij geven je alvast een voorproefje:

  De woning is gesitueerd aan de rand van de Dongevallei (in een rustige straat met alleen bestemmingsverkeer) en biedt zowel vanuit de slaapkamer, de woonkamer als de tuin een vrij uitzicht over dit heerlijke natuurgebied. Het hele jaar door kunt u hier genieten van de vele verschillende planten en dieren die zich hier bevinden.

  De woning zelf is bijzonder luxe en degelijk afgewerkt en is volledig voorzien van vloerverwarming. Een bodemwarmtepomp zorgt voor warmte in de winter en verkoeling in de zomer. In combinatie met de 27 zonnepanelen op het dak resulteert dit in een “nul op de meter” woning welke volledig gasloos is en onafhankelijk van de stadsverwarming. Sterker nog: de huidige eigenaren hebben afgelopen jaren geld terug ontvangen met betrekking tot energieverbruik.

  De indeling van de woning is als volgt:
  De hal geeft toegang tot alle ruimtes van de woning: twee ruime slaapkamers, een grote badkamer, het toilet, de berging en de woonkamer met de luxe open keuken.

  Door de raampartijen tot aan de grond hebben zowel de woonkamer als de slaapkamers een bijzonder fraaie lichtinval. De op maat gemaakte keuken van Tinello is op fraaie wijze onderdeel gemaakt van de ruimte en is voorzien van Bora-inductie kookplaat met centrale afzuiging, extra hoge koelkast, grote oven, hoge vriezer, vaatwasser en Quooker.

  De badkamer is eveneens van alle gemakken voorzien: een grote inloopdouche, ligbad met whirlpool, dubbele wastafel in meubel en vrij hangend tweede toilet.

  Aan de zijkant van de woning bevindt zich een heerlijke op het zuiden gesitueerde tuin. Hier kun je zowel bij droog als nat weer genieten van het heerlijke natuurlijke uitzicht. Over de gehele lengte van de woning is hier namelijk een overdekt terras gerealiseerd. Als het regent zit je hier lekker droog, en bij een overschot aan zon kunt u dit terras volledig afschermen met zonneschermen.

  Vrijstaand bij de woning staat een volledig betegelde garage (met elektrisch bedienbare deur) welke plaats kan bieden aan 2 auto’s of eenvoudig gebruikt kan worden als hobbyruimte.

  Het luxe en complete karakter van de woning komt verder tot uiting in het lichtplan in de woning, de vele inbouw- en opbouwspots, de waterontharder, het luxe alarmsysteem met camera en de de zes verschillende tv aansluitingen.

  Bijzonderheden:

  Bouwjaar 2018
  Woonoppervlakte 104 m²
  Perceel 228 m²
  Nul op de meter en gasloos
  Volledig voorzien van vloerverwarming
  Bijzonder luxe
  Vrij uitzicht over natuurgebied
  Station en winkels in de directe nabijheid
  Aanvaarding in overleg

  Foto's

  Hoofdfoto


  Foto 22


  Foto 8


  Foto 7


  Foto 24


  Foto 19


  Foto 27


  Foto 9


  Foto 4


  Foto 29


  Foto 6


  Foto 5


  Foto 23


  Foto 13


  Foto 14


  Foto 11


  Foto 30


  Foto 28


  Foto 17


  Foto


  Foto 18


  Foto 16


  Foto 12


  Foto 26


  Foto 2


  Foto 20


  Foto 25


  Foto 21


  Foto 10


  Foto 15


  Foto 3


  Brochures

  Download media