Saliehof 48

Koopprijs
€ 265.000,- k.k.
Status
Verkocht
Bouwjaar
1964
Soorten
Geen garage
Perceel
123 m2
 • Verrassend grote tussenwoning aan kindvriendelijk plantsoen. Door een uitbouw van zowel de begane grond als de eerste verdieping is deze woning veel groter dan je zou denken als je ervoor staat. De ligging aan een plantsoen zorgt ervoor dat de woning ideaal gesitueerd is voor gezinnen met (kleine) kinderen. Een lekkere achtertuin op het westen laat u tot laat in de avond optimaal genieten van een heerlijke avondzon.

  De indeling van de woning is als volgt:

  Begane grond:
  Hal, toilet met fontein en woonkamer met open keuken. De keuken is eenvoudig maar biedt volop mogelijkheden om hier naar eigen wens je droomkeuken te realiseren. Over de gehele begane grond ligt een lichte tegelvloer en de wanden zijn afgewerkt met granol en pleisterwerk.
  halverwege de woonkamer staat een sfeervolle houtkachel en vanuit de zithoek aan de voorzijde van de woonkamer kijk je heerlijk uit over de groenvoorziening voor de woning.

  Eerste verdieping:
  Was je al niet verrast door de ruimte beneden dan gebeurt het hier zeker. Drie ruime slaapkamers en een badkamer geven de tweede verdieping vorm. Ook voor praktische bergruimte is gezorgd door een kastenwand over de gehele lengte van de overloop. De badkamer is modern en heeft een wastafel in een meubel en een inloopdouche.
  Omdat de eerste verdieping over de gehele breedte is uitgebouwd zijn de slaapkamers hier allemaal lekker ruim.

  Achter de woning ligt een fijne, onderhoudsvriendelijke tuin welke op het westen is gesitueerd. Na het werk is het hier heerlijk zitten in de avondzon. Aan de achterzijde van de tuin bevindt zich een grote berging over de gehele breedte van de tuin.

  Bijzonderheden:

  Bouwjaar: 1964
  Perceel: 123 m²
  Woonoppervlakte: 101 m²
  Grote woonkamer
  Drie grote slaapkamers
  Tuin op het westen
  Vrij uitzicht over groenvoorziening
  Aanvaarding in overleg

  Foto's

  Hoofdfoto


  Foto 8


  Foto


  Foto 6


  Foto 2


  Foto 3


  Foto 9


  Foto 4


  Foto 5


  Foto 13


  Foto 7


  Foto 16


  Foto 12


  Foto 19


  Foto 10


  Foto 17


  Foto 18


  Foto 23


  Foto 14


  Foto 15


  Foto 11


  Foto 22


  Foto 21


  Foto 24


  Foto 20


  Brochures

  Download media