Raadhuisstraat 18

Koopprijs
€ 850.000,- k.k.
Status
Verkocht
Bouwjaar
2022
Soorten
Geen garage
Perceel
520 m2
 • Volledig aardgasvrije vrijstaande villa op een van de mooiste locaties in Berkel-Enschot. De woning is in aanbouw en wordt naar verwachting in juli opgeleverd. Naast een grote tuin op het zuidwesten heeft deze woning 5 grote slaapkamers, een ruime woonkamer, een luxe keuken en badkamer en een separate ruimte op de begane grond welke gebruikt kan worden als werkkamer of speelkamer. De binnentemperatuur van de woning wordt bepaald door een aardwarmtepomp welke in de winter de woning verwarmd door vloerverwarming op iedere verdieping en in de zomer de woning via hetzelfde systeem koelt.
  De bouw van de woning is reeds in een vergevorderd stadium maar vloerafwerking kan nog naar eigen inzicht gekozen worden. Ook voor de keuken zijn er nog (beperkte) wijzigingen mogelijk.

  Indeling:

  Begane grond:
  Hal, toilet met fontein, woonkamer met open keuken, werkkamer en berging (met opstelling bodemwarmtepomp). Het toilet van de woning is vrijhangend en wordt afgewerkt met grijze vloertegels gecombineerd met witte en grijze wandtegels. De keuken luxe keuken heeft een kook/spoeleiland en is voorzien van 5 pits inductiekookplaat, plafondafzuigkap, enkele spoelbak, magnetron, oven, koelkast, vaatwasser en Quooker.

  Eerste verdieping:
  Overloop, 3 grote slaapkamers, een badkamer (met inloopdouche, dubbele wastafel en ligbad) en een separaat toilet. Evenals op de begane grond worden toilet en badkamer op deze verdieping afgewerkt in een combinatie van een grijze en witte tegel.

  Tweede verdieping:
  Overloop, 2 grote slaapkamers en een wasmachineruimte.

  Bijzonderheden:

  Bouwjaar 2022
  Perceel 520 m²
  Woonoppervlakte 216 m²
  Gasloze woning
  Vloerverwarming op iedere verdieping
  Begane grond en eerste verdieping volledig gestuct
  Tweede verdieping stucwerk gecombineerd met texwerk
  Meer dan 14 meter diepe tuin op het zuidwesten
  Aanvaarding in overleg

  Uitgebreidere specificaties van de gekozen opties en mogelijkheden zijn verkrijgbaar via Van Heeswijk Makelaars

  Foto's

  Hoofdfoto


  Foto


  Geen brochures gevonden, neem contact op voor meer informatie over deze woning: info@vanheeswijkmakelaars.nl