Professor Cobbenhagenlaan 448

Koopprijs
€ 239.000,- k.k.
Status
Verkocht
Bouwjaar
1966
Soorten
Geen garage
 • 10/760
 • Op heerlijk locatie gesitueerd appartement (tweede verdieping) met ruime woonkamer en 3 grote slaapkamers. het appartement bevindt zich in een complex met een actieve Vereniging van Eigenaars (VVE). Door de inspanningen van deze VVE zal het appartement vanaf einde van het eerste kwartaal gasloos zijn en dus op de toekomst voorbereid!

  Hoewel het appartement eenvoudig is afgewerkt zal het je bij een bezichtiging zeker aanspreken. Het appartement heeft fijne praktische ruimtes en ligt op een uitstekende locatie: je parkeert gratis voor de deur, de supermarkt bevindt zich schuin aan de overkant en station West bereik je binnen 5 minuten te voet. Ook natuurliefhebbers komen aan hun trekken: het warandebos ligt direct achter de nabij gelegen Universiteit. Wil je een biertje drinken in de stad? Binnen 10 minuten (licht windje mee) zit je op een van de heerlijke terrassen van de Korte Heuvel.

  De indeling van het appartement is als volgt:
  Bij binnenkomst in de ruime hal kun je naar de keuken, de woonkamer, de badkamer, het toilet en twee slaapkamers. De derde slaapkamer is gelegen tegen en bereikbaar vanuit de woonkamer. Mocht je graag een nog grotere woonkamer willen hebben dan is deze eenvoudig bij de woonkamer te betrekken.
  Het balkon is gelegen in een groene omgeving en heerlijk rustig vanwege de ligging tegen het “rode fietspad”.

  In de woonkamer en slaapkamers van het appartement ligt een nette laminaatvloer. Keuken en badkamer zijn eenvoudig van afgewerkt.

  Op de begane grond heb je als nieuwe eigenaar de beschikking over een ruime eigen berging.

  De VVE is actief en zorgt ervoor dat ook de gemeenschappelijke ruimtes (galerijen, trapportaal, lift) er keurig bij staan.

  Bouwjaar: 1966
  Woonoppervlakte: 87 m²
  Eenvoudige afwerking
  Gratis parkeren voor de deur
  Drie grote slaapkamers
  Bijdrage VVE € 185,= per maand
  Aanvaarding op korte termijn mogelijk

  Foto's

  Hoofdfoto


  Foto


  Foto 4


  Foto 3


  Foto 6


  Foto 2


  Foto 7


  Foto 8


  Foto 9


  Foto 5


  Foto 10


  Foto 11


  Foto 12


  Foto 15


  Foto 14


  Foto 13


  Foto 16


  Foto 20


  Foto 18


  Foto 17


  Foto 21


  Foto 19


  Brochures

  Download media