Plataanstraat 10

Koopprijs
€ 389.000,- k.k.
Status
Verkocht
Bouwjaar
1938
Soorten
Geen garage
Perceel
180 m2
 • Mooie, uitgebouwde erkerwoning met karakteristieke uitstraling gelegen in gewilde, rustige zijstraat van de Professor Gimbrèrelaan. Dichtbij het centrum van Tilburg en Tilburg University.
  Met 2 NS-stations, bushalte, sportaccommodaties, basisschool en volop speelgelegenheid voor kinderen in de buurt, durven wij de ligging meer dan ideaal te noemen. Ook geen gebrek aan groen en natuur met het “Spoorpark”, “Wandelbos” en “Oude Warande” dichtbij. En uiterst gunstig gelegen ten opzichte van diverse uitvalswegen zoals de Ringbaan-West. Hierdoor bereikt u eenvoudig de wegen richting zowel Waalwijk, Eindhoven, Breda als ‘s-Hertogenbosch.

  Indeling:
  Begane grond: Entree/hal, woonkamer met houten vloer, nette maar eenvoudige afsluitbare keuken, bijkeuken. De aansluitingen voor de was-apparatuur en vaatwasser bevinden zich in de bijkeuken.

  Eerste verdieping:
  Overloop en 1 grote slaapkamer (voorheen 2 slaapkamers). Vanuit de overloop is het dakterras bereikbaar. Het is mogelijk om dit terras geschikt te maken voor een nieuwe badkamer-opbouw.

  Tweede verdieping:
  Overloop met bergruimte en CV-opstelling. Ruime zolderkamer met kleine dakkapel.

  Tuin:
  Achter de woning ligt een zonnige en verrassende tuin, (voornamelijk) op het oosten. Deze is voorzien van een gezellige overkapping en geeft toegang aan de berging en er is ook een achterom bereikbaar.

  Bijzonderheden:
  * Bouwtechnische keuring aanwezig;
  * Bouwjaar 1938;
  * Woonoppervlakte 111 m²;
  * Perceel: 180 m²;
  * Kunststof kozijnen;
  * Vernieuwde meterkast met 10 groepen en 2 AL-schakelaars;
  * Fijne woning die indien gewenst op enkele punten kan worden gemoderniseerd. Zo kan alles naar eigen smaak aangepakt worden en koop je een huis voor de lange termijn in een super fijne straat.

  Kom jij ook kijken?

  Nog even over Spoorpark Tilburg:
  Een uniek stadspark. Het park biedt verschillende vrijetijdsvoorzieningen. Ruimte voor sport en beweging, een fraaie panoramatoren, gezellige stadscamping en scoutinggroep, bijzondere waterpartijen, kunst en het T-huis waar je na een parkwandeling heerlijk wat kunt eten en drinken. Ook is er voldoende ruimte om te luieren, dit kan onder andere op het grote grasveld en het talud.

  Foto's

  Hoofdfoto


  Foto 3


  Foto


  Foto 2


  Foto 4


  Foto 9


  Foto 6


  Foto 5


  Foto 10


  Foto 7


  Foto 12


  Foto 8


  Foto 14


  Foto 11


  Foto 13


  Foto 15


  Foto 19


  Foto 18


  Foto 16


  Foto 17


  Foto 23


  Foto 27


  Foto 22


  Foto 21


  Foto 20


  Foto 28


  Foto 24


  Foto 25


  Foto 26


  Brochures

  Download media