Pironstraat 53

Koopprijs
€ 250.000,- k.k.
Status
Beschikbaar
Bouwjaar
1931
Soorten
Geen garage
Perceel
102 m2
Bijzonderheden
Kluswoning
 • Kluswoning
 • Heel af en toe kom je een woning tegen met een bijzonder verhaal:
  Deze sfeervolle tussenwoning werd gebouwd in 1931. Vier jaar later kwam hier een dame wonen die er maar liefst 87 jaar bleef wonen! Gaat jou dit ook lukken?

  De woning zelf behoeft onderhoud en modernisering maar als dit met zorg gebeurt zul je in een parel van een huis wonen. Zo zijn er nog de originele wandtegels, de paneeldeuren, de granitovloer (verborgen onder een vloerzeil) en de ensuite deuren met glas in lood aanwezig in de woning. Kortom de authentieke sfeer is er al maar de verwarming (momenteel geen verwarming aanwezig) en modernisering moet je zelf voor zorgen.

  De indeling van de woning is als volgt:

  Begane grond:
  Entree, hal met kelderkast, woonkamer, keuken, bijkeuken, toileten badkamer met douche. In de hal ligt een zeil op de vloer verlijmd met hieronder waarschijnlijk nog de oorspronkelijke granitovloer. Authentieke wandtegels sieren de wanden. De woonkamer bestaat uit een voor en achterkamer welke gescheiden worden door ensuite schuifdeuren met hierin glas in lood. In de keuken staat nog het (waarschijnlijk) oorspronkelijke keukenblok.
  Achter de keuken de bijkeuken met hier een boiler welke voorziet in warm water.

  Eerste verdieping:
  Een overloop en 4 slaapkamers maken de eerste verdieping. De kamers zijn behangen en zijn toegankelijk via de voor deze bouwperiode karakteristieke paneeldeuren.

  Tweede verdieping:
  Via een vast trap kom je op een grote open zolder welke met enige inspanning makkelijk kan worden verbouwd tot een of twee slaapkamers.

  Achter de woning ligt een prima tuin welke op het noorden is gesitueerd en voldoende diep is om je lekker te laten genieten vande zon.

  Oook de locatie van de woning is prima. De Pironstraat is een lekker rustige straat ten noorden van het centraal station Tilburg. Niet alleen winkels bevinden zich in de directe omgeving maar ook het Spoorpark, de Lochal en het centrum van Tilbug zijn nabij.

  Ook enthousiast geworden over dee woning? Plan dan snel een bezichtiging. We vinden het erg leuk om je de woning te laten zien!

  Bijzonderheden:

  Bouwjaar: 1931
  Perceel: 102 m²
  Woonoppervlakte: 111 m²
  Kluswoning met achterstallig onderhoud
  Authentieke tegels, paneeldeuren en esnuite deuren met glas in lood
  Bijzonder prettige locatie
  Aanvaarding op korte termijn mogelijk

  Foto's

  Hoofdfoto


  Foto 4


  Foto


  Foto 2


  Foto 3


  Foto 15


  Foto 22


  Foto 6


  Foto 33


  Foto 5


  Foto 7


  Foto 23


  Foto 19


  Foto 8


  Foto 25


  Foto 11


  Foto 16


  Foto 21


  Foto 24


  Foto 12


  Foto 26


  Foto 18


  Foto 20


  Foto 14


  Foto 9


  Foto 28


  Foto 27


  Foto 29


  Foto 10


  Foto 32


  Foto 34


  Foto 31


  Foto 13


  Foto 17


  Foto 30


  Brochures

  Download media