Pieter Bruegellaan 8

Koopprijs
€ 389.000,- k.k.
Status
Verkocht
Bouwjaar
1971
Soorten
Aangebouwd steen
Perceel
245 m2
 • Op een heerlijke locatie in Berkel-Enschot gesitueerde ruime hoekwoning met garage. De woning is eenvoudig maar netjes afgewerkt en verkeert in goede staat van onderhoud. Met vier slaapkamers, een ruime woonkamer, een grote garage, een lekker diepe achtertuin en een rustige kindvriendelijke woonomgeving is dit de ideale gezinswoning.

  De indeling van de woning is als volgt:

  Begane grond:
  Entree/hal, toilet met fontein, ruime L-vormige woonkamer en separate keuken. De ruime woonkamer is praktisch in te delen en heeft een prima lichtinval door de grote raampartijen aan voor- en achterzijde. De gehele woonkamer is afgewerkt met een houten vloer. In de keuken staat een eenvoudig doch net keukenblok en hier liggen nog leuken, voor de jaren 70 kenmerkende, tegels op de vloer.

  Eerste verdieping:
  Op de eerste verdieping bevinden zich drie slaapkamers. De grootste twee slaapkamers hebben elk eigen inbouwkasten. De derde slaapkamer is wat kleiner maar prima te gebruiken als kinderkamer of thuiswerkplek. In het oog springend is de badkamer: zelden zul je zo’n nette vintagebadkamer in een woning hebben aangetroffen. De karakteristieke blauwe tegels zien eruit alsof ze gisteren zijn aangebracht. De badkamer heeft een vaste wastafel, een toilet en een ligbad met douchemogelijkheid in bad.
  De slaapkamers zijn onlangs voorzien van nieuw stucwerk en ook de laminaatvloer is splinternieuw!

  Tweede verdieping:
  Een vaste trap brengt je naar de voorzolder en de verrassend ruime zolderkamer met dakkapel. In deze ruimte ligt een houten vloer welke is geschilderd in een kleur die de vorige bewoner leuk vond. Wellicht ben jij degen die deze vloer straks naar eigen wens op kleur brengt!

  De garage zit vast aan de woning en is lekker ruim.

  Achter de woning ligt een heerlijke op het noorden gesitueerde tuin welke dermate diep is dat je nagenoeg de gehele dag kunt genieten van de zon.

  Kortom: een woning die zeker de moeite van een bezoekje waard is!

  Bijzonderheden:

  Bouwjaar 1971
  Perceel 245 m²
  Woonoppervlakte circa 127 m²
  Ruime achtertuin
  Vintage badkamer
  Toplocatie in kindvriendelijke omgeving
  Aanvaarding in overleg

  Verkopende partij wenst de notaris voor de levering aan te wijzen.

  Foto's

  Hoofdfoto


  Foto 5


  Foto


  Foto 3


  Foto 2


  Foto 4


  Foto 6


  Foto 7


  Foto 8


  Foto 10


  Foto 12


  Foto 9


  Foto 11


  Foto 14


  Foto 15


  Foto 13


  Foto 17


  Foto 18


  Foto 16


  Foto 19


  Foto 21


  Foto 22


  Foto 20


  Foto 24


  Foto 26


  Foto 25


  Foto 23


  Brochures

  Download media