Palswei 28

Koopprijs
€ 769.000,- k.k.
Status
Verkocht
Bouwjaar
2022
Soorten
Geen garage
Perceel
384 m2
 • Op een werkelijk sublieme locatie wordt deze bijzonder energiezuinige, luxe vrijstaande nieuwbouwwoning gerealiseerd. Door de ligging aan de rand van het dorp heeft de woning een prachtig en weids uitzicht over weilanden en boomkwekerijen. De achtertuin van de woning ligt op het zuidoosten en kijkt verhoogd uit over de achterliggende natuurlijke groenvoorziening van Park ter Roomley. Dit is niet alleen een heerlijk leefgebied voor allerlei soorten wild en vogels, maar er zijn ook fijne speelvoorzieningen voor kinderen. De woning ligt in de nieuwe wijk “Den Bogerd”, een ruim opgezette en groene wijk. Op loop- en fietsafstand zijn diverse voorzieningen zoals supermarkten, scholen, winkels, horeca en sportverenigingen.

  De woning is met een woonoppervlakte van ruim 208 m² niet alleen royaal maar ook bijzonder energiezuinig. In de gehele woning ligt vloerverwarming, aangestuurd door een luchtwarmtepomp, waarbij in iedere ruimte de temperatuur afzonderlijk in te stellen is. Een bijzonder goede isolatie aangevuld met 16 zonnepanelen zorgen voor een lage energierekening.

  Over de indeling van de woning én het lichtplan is samen met een interieurarchitect goed nagedacht. Deze is praktisch en sfeervol. Zo heeft de woning een woonkamer van bijna 70 m² die sfeervol is door de strategische plaatsing van de keuken in het midden van de ruimte en de af te scheiden tuinkamer, die ook gebruikt kan worden als werkplek of speelkamer voor de kinderen. Vier ruime slaapkamers, twee badkamers, een separaat toilet en een eenvoudig te realiseren dakterras zorgen op de verdiepingen voor heerlijke ruimtes voor u, uw kinderen of eventuele logees. De badkamers zijn beide voorzien van hoogwaardig sanitair in combinatie met grijze vloertegels en lichte wandtegels tot plafondhoogte (3d-visuals staan in de brochure). De badkamer op de eerste verdieping heeft een inloopdouche en een ligbad. De gastenbadkamer op de tweede verdieping heeft een inloopdouche en een wastafel. De keuken en vloer van de woning zijn niet in de prijs van de woning inbegrepen en kunt u nog helemaal naar eigen smaak invullen. Dit geldt ook voor de stalen kozijnen op de sfeerimpressies.
  De wanden van de woning en het plafond zullen bij oplevering voorzien zijn van een nette stuclaag zodat deze sausklaar zijn.

  Zowel aan de zij- als achterkant van de woning geven openslaande deuren toegang tot de ruime tuin rondom het huis. Doordat de tuin hoger ligt dan de achterliggende groene natuurzone heeft u vanuit uw tuin een heerlijk zicht op dit fraaie gebied. Kortom: heerlijk vrij en zorgeloos wonen op deze prachtige plek!

  Bent u enthousiast geworden? Tijdens een afspraak op kantoor vertellen wij u graag meer over de woning. De nieuwbouwwoning is al in aanbouw en wordt snel opgeleverd (prognose maart 2023). Wij verzoeken u om niet zelfstandig de bouwplaats te betreden, maar raden u zeker aan om van buiten alvast de sfeer te beleven.

  Foto's

  Hoofdfoto


  Foto 32


  Foto


  Foto 25


  Foto 22


  Foto 31


  Foto 35


  Foto 28


  Foto 21


  Foto 24


  Foto 18


  Foto 16


  Foto 23


  Foto 20


  Foto 19


  Foto 15


  Foto 14


  Foto 8


  Foto 10


  Foto 12


  Foto 5


  Foto 6


  Foto 30


  Foto 33


  Foto 27


  Foto 26


  Foto 34


  Foto 29


  Foto 13


  Foto 11


  Foto 3


  Foto 17


  Foto 9


  Foto 4


  Foto 2


  Foto 7


  Brochures

  Download media