Palestrinastraat 19

Koopprijs
€ 365.000,- k.k.
Status
Verkocht
Bouwjaar
1976
Soorten
Aangebouwd steen, Garagebox, Parkeerplaats
Perceel
220 m2
 • Gunstig gesitueerde hoekwoning met garage. De woning ligt dichtbij winkels, uitvalwegen, scholen en bossen in een bijzonder kindvriendelijke omgeving. De woning heeft 3 grote slaapkamers, een nette badkamer en een royale woonkamer. Hoewel de woning goed is onderhouden behoeft deze op enkele punten aandacht om het wooncomfort te optimaliseren.

  Begane grond
  Via de voortuin te bereiken entree en hal met de meterkast, de toiletruimte met toilet en fonteintje en Z-vormige, ruime woonkamer met veel lichtinval. Het plaatsen van een ruime zithoek aan de voorzijde en een grote eetkamertafel bij de keuken is dan ook geen probleem. De keuken is half afgesloten van de woonkamer en beschikt over een loopdeur naar de bijkeuken. De keuken is voorzien van een eenvoudig keukenblok. De bijkeuken, bereikbaar vanuit de keuken, biedt toegang tot de achtertuin.

  1e verdieping
  Ruime overloop met toegang tot een royale, volledig betegelde badkamer met een ligbad, toilet, douche en een wastafel. Deze badkamer is reeds opgeknapt.
  Op deze verdieping bevinden zich eveneens twee grote slaapkamers, zie plattegrond voor indeling en maatvoering. Op de overloop bevindt zich de vaste trap naar de royale zolder.

  2e verdieping
  Via een vaste trapopgang te bereiken grote zolder met een voorzolder (met CV-ketel en wma). Er is een ruime 3e slaapkamer op de zolder gerealiseerd.

  Tuin
  Met bestrating aangelegde achtertuin gelegen op het westen. De achtertuin heeft een eigen achterom.

  Bijzonderheden
  – I.v.m. het feit dat de verkoop van deze woning onderdeel uitmaakt van een projectmatige verkoop (uitponding van huurwoningen) is een speciale koopovereenkomst met aanvullende bepalingen van toepassing.
  – In het kader van het hiervoor vermelde zal de notariële overdracht van de woning plaatsvinden bij projectnotaris Daamen, De Kort en Van Tuijl te Tilburg.
  – Aanvaarding in overleg, op korte termijn wenselijk.

  Foto's

  Hoofdfoto


  Foto 31


  Foto 7


  Foto 34


  Foto 16


  Foto 25


  Foto 21


  Foto 24


  Foto 13


  Foto 20


  Foto 35


  Foto 11


  Foto 23


  Foto 14


  Foto 9


  Foto 28


  Foto 4


  Foto 18


  Foto 6


  Foto


  Foto 26


  Foto 2


  Foto 3


  Foto 22


  Foto 36


  Foto 32


  Foto 29


  Foto 12


  Foto 17


  Foto 30


  Foto 10


  Foto 5


  Foto 27


  Foto 33


  Foto 15


  Foto 19


  Foto 8


  Foto 37


  Brochures

  Download media