Molenstraat 97

Koopprijs
€ 250.000,- k.k.
Status
Onder bod
Bouwjaar
1910
Soorten
Vrijstaand steen
Perceel
175 m2
Bijzonderheden
Kluswoning
 • Kluswoning
 • Ben je op zoek naar een nieuwe woning en wil je niet langer wachten? Nu de knoop eenmaal doorgehakt is, wil jij door! Het liefst verhuis je vandaag nog naar je eigen nieuwe stekje. Nou dan hebben wij goed nieuws voor je! Deze middenwoning mét royale garage op loopafstand van het centrum van Tilburg is op zoek naar een nieuwe bewoner en de oplevering kan op korte termijn plaatsvinden!
  Omdat er aan deze woning op een aantal punten modernisering wenselijk is en onderhoud nodig, heb je meteen de kans om de woning naar eigen smaak af te werken. 

  Heb jij de verhuisdozen al ingepakt staan? Kom snel kijken en wie weet kun je ze binnen korte tijd weer uitpakken.

  De Molenstraat 97 biedt je een lichte doorzon woonkamer, ruime woonkeuken, tweetal (oorspronkelijk drie) uitstekende slaapkamers, een tweede toilet op de eerste verdieping én een bijzonder diepe onderhoudsvriendelijke achtertuin, met op elk moment van de dag een plekje in de zon of schaduw, met helemaal achterin een grote garage/berging van maar liefst 42m2.

  Benieuwd of jij de zoektocht naar dé perfecte woning met garage hier kunt stoppen? Aarzel niet en kom snel een kijkje nemen.

  Indeling
  Begane grond:
  Je komt de woning binnen in de hal met trapopgang naar de eerste verdieping. Vanuit de hal bereik je de woonkamer.

  Bij binnenkomst in de woonkamer zal je blij verrast zijn door de ruimtelijke en lichte uitstraling. De woonkamer is voorzien van mooie grote raampartijen in zowel de voor- als achtergevel, waardoor je hier optimaal profiteert van binnenvallend daglicht over de gehele lengte van de ruimte. Verder is de ruimte afgewerkt met een parketvloer. Achterin de kamer is er toegang tot een praktische kast onder de trap.

  Grenzend aan de woonkamer bevindt zich de ruime woonkeuken, die eveneens profiteert van een aangename lichtinval. De eenvoudige keuken is geplaatst in een rechte opstelling onder het raam.

  De bijkeuken is bereikbaar vanuit de keuken, hier bevinden zich de aansluitingen voor de was-apparatuur en de cv-opstelling. De bijkeuken verleent op zijn beurt weer toegang tot het toilet, de douche en de achtertuin.

  Zowel de keuken, bijkeuken, toilet als douche zijn voorzien van een authentieke tegelvloer.

  Eerste verdieping:
  Op de eerste verdieping bevinden zich twee slaapkamers (voorheen drie) en een toilet (Sanibroyeur). De slaapkamers zijn van goed formaat, aangenaam licht en afgewerkt met een laminaatvloer. De grote slaapkamer aan de voorzijde beschikt over een wastafel. de slaapkamer aan de achterzijde beschikt over een vaste kast en een wastafel.

  Tweede verdieping (vliering):
  Via een vlizotrap is de tweede verdieping bereikbaar. Een prettig ruime bergzolder met een klein dakraam.

  Tuin:
  In de bijzonder diepe tuin op het noorden is op elk moment van de dag wel een aangenaam plekje in de zon of schaduw te vinden. De tuin is aangelegd met een moderne betontegel, dus je hebt maar weinig omkijken naar onderhoud. Daarnaast is de tuin eenvoudig naar eigen wens in te richten met bijvoorbeeld een comfortabele lounge- en tuinset, losse bloempotten en gezellige verlichting.

  Achter in de tuin staat de vrijstaande stenen garage/berging. De garage biedt alle ruimte voor bijvoorbeeld het parkeren van de auto, het uitvoeren van een hobby en het stallen van diverse spullen. De garage is voorzien van een elektrische garagedeur en een smeerput.

  Locatie:
  De woning ligt aan het einde van de Molenstraat, tegenover de in Tilburg welbekende lederwarenspeciaalzaak De Man-Melis.
  Deze ligging is op de splitsing van twee wijken, namelijk:
  1) Besterd, de eerste wijk ten noorden van het centrum. De wijk is gelegen tussen de straten: Besterdring, Molenstraat, Koestraat en het NS-plein. Het betreft één van de kleinste wijken van Tilburg maar zeer gewild vanwege de perfecte ligging ten opzichte van de nieuw ontwikkelde spoorzone en het stadscentrum. De wijk beschikt over twee supermarkten (Plus en Coop), een basisschool “Den Bijstere” en een fijn plein met verschillende winkels.
  en
  2) Groeseind, deze wijk ligt tussen de Ringbaan-Noord, de Ringbaan-Oost, de Molenstraat en de Houtstraat. De afgelopen jaren heeft Groeseind een inhaalslag gemaakt ten opzichte van de andere Tilburgse woonwijken. Het nieuwe Groeseind bestaat uit gebouwen voor ouderen, gezinnen en alleenstaanden. Veel aandacht is besteed aan de openbare inrichting van Groeseind, daardoor biedt de wijk een heerlijke leefomgeving aan iedereen.

  Deze locatie, dichtbij het station en diverse ontsluitingswegen én bij alle dagelijkse voorzieningen in de buurt is ronduit ideaal te noemen. Binnen een mum van tijd ben je in de stad, of op één van de ringbanen richting omliggende plaatsen. Reis je vaak met de trein? Binnen 10 minuten ben je op Tilburg Centraal.
  Wonen in de Molenstraat 97 te Tilburg is Thuis zijn in het midden van de Stad.

  Foto's

  Hoofdfoto


  Foto 19


  Foto 26


  Foto 9


  Foto 16


  Foto 20


  Foto 5


  Foto 18


  Foto 12


  Foto 13


  Foto 14


  Foto 2


  Foto 4


  Foto 23


  Foto 24


  Foto 11


  Foto 15


  Foto 7


  Foto 22


  Foto 25


  Foto 17


  Foto 21


  Foto 6


  Foto 3


  Foto 8


  Foto


  Foto 10


  Brochures

  Download media