Molenstraat 8

Koopprijs
€ 450.000,- k.k.
Status
Verkocht
Bouwjaar
2009
Soorten
Vrijstaand steen
Perceel
231 m2
Bijzonderheden
Dubbele bewoning mogelijk, Kluswoning
 • Dubbele bewoning mogelijk
 • Kluswoning
 • Als je het hebt over een object met mogelijkheden, dan raden we je aan om zeker even verder te lezen!!

  Je kunt bij deze woning onder meer denken aan het gebruik als riante gezinswoning,
  of de combinatie van wonen- en werken aan huis. Wonen met een kantoor- of praktijkruimte eventueel in combinatie met de mogelijkheden achter op het perceel, waar de garage zich thans bevindt.
  Of de woning verdelen in twee wooneenheden (hiervoor zijn alle voorbereidingen reeds uitgevoerd).

  In 2008 is een sloopvergunning verleend en is de voormalige woning op deze locatie volledig gesloopt, waarna de huidige bouw in 2008/2009 volledig nieuw is opgetrokken. Met daarbij het idee om het pand in twee wooneenheden te verdelen. Vandaar dat er twee badkamers zijn voorbereid, er een tweede keuken geplaatst kan worden op de begane grond en er ook een mogelijkheid is voor een tweede woonkamer.

  De woning is zeer centraal gesitueerd en gelegen op korte afstand van alle benodigde voorzieningen, het stadscentrum en uitvalswegen.

  Een oordeel over dit object en de mogelijkheden kun je pas geven na een bezichtiging. Je bent dan ook van harte welkom om hiervoor een afspraak te maken. Om je alvast een idee van de indeling te geven tref je onderstaand hiervan een korte omschrijving aan.

  Indeling:
  Begane grond, is thans nog volledig casco afgewerkt.
  Entree hal met zeer uitgebreide meterkast en trapopgang, binnenkomst begane grond / woonkamer met toilet, garderobe-nis, aansluitingen t.b.v. een keuken met kookeiland, trapkast onder de trap naar de 1e verdieping en toegang ruime kelder, royale tuingerichte woonkamer met openslaande tuindeuren.

  1e verdieping:
  Overloop 1 met aan de voorzijde van de woning twee slaapkamers en een badkamer (casco afgewerkt, wel voorzien van een douche en toilet).
  Overloop 2 met aan de achterzijde van de woning 1 zeer royale slaapkamer (met deur naar plat dak, mogelijkheid voor een balkon), een ruime bergkast en een badkamer (casco afgewerkt, wel voorzien van een ligbad en toilet).

  2e verdieping:
  Je komt boven binnen in een warme en vriendelijke woonkamer met schuifpui naar het plat dak (mogelijkheid voor balkon). De woonkamer beschikt over een lichte open keuken aan de voorzijde van de woning. De keuken is voorzien van een ruim aanrechtblad, een brede oven, 5 pits gasfornuis, afzuigkap, vaatwasser en een koelkast met vriesvak. Uiteraard is de keuken ook voorzien van praktisch veel bergruimte.
  Naast de keuken is een fijne afsluitbare wasruimte met eveneens de CV-ketel gelegen.
  Ook zijn de voorbereidingen getroffen voor een extra toilet op deze verdieping.

  Buiten/tuin:
  De diepe achtertuin ligt op het zonnige zuiden en beschikt over een garage (gebouwd in 1982) en een achterom.
  Er zijn twee terrassen met een pad hiertussen, plantenborders en gazon. Als afscheiding zijn er twee schuttingen aanwezig (1 houten en 1 betonnen). Achter het perceel ligt een ruim manoeuvreerterrein.

  Locatie
  De buurt Groeseind/Hoefstraat ligt tussen de Ringbaan-Noord, de Ringbaan-Oost, de Molenstraat en de Houtstraat. Er staan huurwoningen en vooroorlogse koopwoningen. De afgelopen jaren heeft Groeseind een inhaalslag gemaakt ten opzichte van de andere Tilburgse woonwijken. Het nieuwe Groeseind bestaat uit gebouwen voor ouderen, gezinnen en alleenstaanden. Kortom, iedereen voelt zich hier thuis. Het hart van de nieuwe wijk is het St. Pieterspark, een groene zone van ca. 10.000 m2 waar het voor jong en oud goed toeven is. Veel aandacht is besteed aan de openbare inrichting van Groeseind: ruime en autoluwe straten, parkeervoorzieningen áchter de woningen, veel groene zones en speelplekken voor de kinderen.

  Groeseind biedt een heerlijke leefomgeving aan iedereen. Op fietsafstand van het station, vlak bij diverse ontsluitingswegen én dichtbij alle dagelijkse voorzieningen.

  Foto's

  Hoofdfoto


  Foto 3


  Foto


  Foto 2


  Foto 4


  Foto 6


  Foto 5


  Foto 7


  Foto 10


  Foto 16


  Foto 8


  Foto 9


  Foto 13


  Foto 11


  Foto 12


  Foto 18


  Foto 14


  Foto 15


  Foto 17


  Foto 20


  Foto 22


  Foto 19


  Foto 26


  Foto 28


  Foto 21


  Foto 23


  Foto 24


  Foto 27


  Foto 30


  Foto 29


  Foto 25


  Foto 31


  Foto 32


  Foto 33


  Foto 35


  Foto 34


  Brochures

  Download media