Lombardijenlaan 79

Koopprijs
€ 335.000,- k.k.
Status
Verkocht onder voorbehoud
Bouwjaar
1992
Soorten
Geen garage
Perceel
141 m2
 • Ben je op zoek naar een fijne ”instapklare” woning op een kindvriendelijke en groene locatie in de Reeshof? Dan is deze woning zeker een bezichtiging waard! Deze prachtige middenwoning is onder meer voorzien van een ruime woonkamer met open keuken, vier slaapkamers en een luxe badkamer op de eerste verdieping. De onderhoudsvrij aangelegde achtertuin is gelegen op het noordoosten en voorzien van een afsluitbare achterom richting de brandgang.

  Parkeren doe je in de Lombardijenlaan openbaar. Aan weerszijden van de straat zijn parkeervakken aanwezig.

  Indeling:

  Begane grond:
  Middels de voortuin is de voordeur van de woning te bereiken, vervolgens de hal waar zich de meterkast, de garderobe en het toilet bevinden. Vanuit de hal is de woonkamer te bereiken.

  Het zitgedeelte van deze ruime woonkamer (met eiken houten vloer) is aan de voorzijde van de woning gesitueerd en biedt voldoende plaats aan een flinke zithoek. Richting de tuin is vervolgens plaats aan zowel de eettafel als de moderne open keuken, welke in dit geval is uitgevoerd in een hoekopstelling. De keuken is voorzien van moderne inbouwapparatuur, te weten een koelkast, combi oven (2023), vaatwasmachine (Siemens 2021), keramische kookplaat en een afzuigkap. Vanuit de keuken is de achtertuin te bereiken.

  Tuin:
  De achtertuin is keurig en onderhoudsvrij aangelegd en voorzien van sierbestrating en kunstgras. Achter in de tuin staat een houten tuinberging. Vanuit de tuin is tevens de brandgang te bereiken. De achtertuin is gelegen op het noordoosten.

  Eerste verdieping:
  De overloop biedt hier toegang tot drie slaapkamers en de luxe, moderne badkamer. De luxe in 2014 vernieuwde badkamer is voorzien van een douche, ligbad, wastafel en een hangtoilet.
  De ouderslaapkamer is aan de voorzijde van de woning gelegen, de twee andere slaapkamers liggen aan de achterzijde en zijn vergroot d.m.v. de plaatsing van een grote dakkapel.

  Tweede verdieping:
  Deze verdieping is verdeeld in een voorzolder ten behoeve van o.a. de was-apparatuur en een zolderkamer. De zolderkamer wordt momenteel gebruikt als vierde slaapkamer en is voorzien van een flinke dakkapel (aan de voorzijde).

  Bijzonderheden:
  – De badkamer en toilet zijn in 2014 vernieuwd;
  – Sinds juni 2023 is de woning voorzien van 9 zonnepanelen;
  – De hele rij heeft gezamenlijk de voorgevels laten schilderen in 2020;
  – Het buitenschilderwerk van de houten kozijnen dateert van 2021.

  Foto's

  Hoofdfoto


  Foto


  Foto 2


  Foto 3


  Foto 5


  Foto 9


  Foto 6


  Foto 7


  Foto 4


  Foto 8


  Foto 11


  Foto 13


  Foto 10


  Foto 15


  Foto 14


  Foto 12


  Foto 16


  Foto 17


  Foto 18


  Foto 23


  Foto 19


  Foto 21


  Foto 20


  Foto 22


  Foto 24


  Foto 26


  Foto 27


  Foto 25


  Foto 28


  Foto 30


  Foto 32


  Foto 29


  Foto 33


  Foto 31


  Foto 34


  Foto 35


  Brochures

  Download media