Don Boscostraat 67

Koopprijs
€ 175.000,- k.k.
Status
Verkocht
Bouwjaar
1965
Soorten
Geen garage
 • 1/48
 • Wil jij starten in een koopappartement en alles naar eigen wens inrichten en afwerken? Dat kan in dit casco appartement, gelegen in Tilburg West in stadsdeel “Het Zand”. Het appartement ligt op de begane grond en beschikt over een fijne tuin welke is gelegen op het zonnige zuiden. Daarnaast heeft het appartement één slaapkamer en is volledig voorzien van kunststof kozijnen met dubbele beglazing. Het appartement is ideaal gelegen. Zo ben je met de fiets in 10 minuten in het bruisende centrum van Tilburg. Andere voorzieningen zoals sport en winkelcentrum “Westermarkt” vind je op loopafstand. Ook zeer nabij liggen het “Wandelbos”, de Universiteit van Tilburg, scholengemeenschap De Rooi Pannen en treinstation Universiteit. Met de auto ben je onder andere via de Ringbanen snel de stad uit richting de omliggende dorpen of richting de snelwegen naar zowel Eindhoven, Breda als ‘s-Hertogenbosch.

  Het appartement is per direct beschikbaar en beschikt thans alleen over een badkamer. Alle andere voorzieningen zijn door de huidige eigenaar verwijderd, zodat jij hier met een schone lei kunt starten.

  Woonoppervlakte: circa 44 m²
  Inhoud: circa 140 m³
  Bouwjaar: 1965
  Maandelijkse kosten VVE: € 78,98 per maand

  Indeling appartement:
  De hal/entree geeft toegang tot de slaapkamer, badkamer en woonkamer. De slaapkamer is gelegen aan de voorzijde van het appartement en heeft een wastafel en een nis voor een kastenwand. De badkamer is volledig betegeld en voorzien van een hangtoilet, douche en een fonteintje. De woonkamer is gelegen aan de achterzijde van het appartement. Vanuit de woonkamer heeft u toegang tot de achtertuin en de nog in te richten keuken.

  Tuin:
  Het appartement beschikt dus over een ruime tuin welke is gelegen op het zonnige zuiden. Een klein gedeelte van de tuin aan de woning is overkapt, door het bovenliggende balkon.

  Algemeen:
  – leuk nog in te richten appartement met één slaapkamer;
  – eigen zonnige achtertuin;
  – volledig voorzien van kunststof kozijnen met dubbel glas;
  – nabij verschillende voorzieningen zoals winkelcentrum “Westermarkt”;
  – goede ontsluiting met de snelwegen naar Eindhoven, Breda en ‘s-Hertogenbosch;
  – gezamenlijke fietsenstalling.

  Wijk:
  “Het Zand” is gelegen tussen de Rueckertbaan, Reitse Hoevenstraat en de Taxandriëbaan. De wijk is gelegen nabij vele onderwijsinstellingen zoals de universiteit van Tilburg, De Rooi Pannen, Avans Hogeschool en verschillende middelbare- en basisscholen. Vanuit de wijk ben je met de fiets zo in het centrum van Tilburg. Daarnaast ligt de wijk ook zeer centraal ten opzichte van verschillende andere voorzieningen zoals winkels en recreatie. Zo is winkelcentrum “Westermarkt” centraal in de wijk gelegen en kun je genieten van de natuur in het “Wandelbos” en de “Oude Warande”. Door de aanwezigheid van treinstation “Tilburg Universiteit” is de wijk ook met het openbaar vervoer goed bereikbaar. Daarnaast kun je hier vrij parkeren met de auto.

  Foto's

  Hoofdfoto


  Foto


  Foto 4


  Foto 7


  Foto 5


  Foto 6


  Foto 3


  Foto 8


  Foto 2


  Foto 10


  Foto 13


  Foto 9


  Foto 11


  Foto 14


  Foto 15


  Foto 12


  Foto 16


  Foto 20


  Foto 18


  Foto 17


  Foto 21


  Foto 19


  Foto 24


  Foto 23


  Foto 25


  Foto 22


  Foto 26


  Brochures

  Download media