Broekhovenseweg 257

Koopprijs
€ 250.000,- k.k.
Status
Verkocht
Bouwjaar
1933
Soorten
Vrijstaand steen
Perceel
115 m2
 • Ben je op zoek naar een betaalbare woning met garage? Dan is dit je kans! Deze hoekwoning met markante uitstraling is eenvoudig maar netjes afgewerkt en indien gewenst zo te betrekken. Modernisering is wenselijk maar niet noodzakelijk.
  De garage biedt je de mogelijkheid om je auto binnen te zetten of is handig als opslag-, of hobbyruimte .

  De indeling van de woning is als volgt:
  Via een overdekte entree kom je de hal binnen. Deze geeft toegang tot de woonkamer. Hier valt meteen de ronde hoek op. Deze geeft de ruimte niet alleen een speels karakter maar geeft je, gezeten op de bank, via 3 ramen een riant uitzicht over de Broekhovenseweg. Op de vloer ligt een keurige laminaatvloer in eikenmotief en de wanden zijn afgewerkt met stucwerk. In combinatie met een wit schrotenplafond geeft dit de ruimte een heerlijke lichte uitstraling.
  De keuken is eenvoudig maar netjes: een eenvoudig keukenblok in witte kleurstelling, witte wandtegels en een eveneens licht schrotenplafond geven de keuken een lekker frisse uitstraling.
  Achter de keuken bevindt zich de badkamer met hierin een separaat toilet. Tevens tref je hier een douchecabine, een wastafel en de aansluiting voor de wasmachine.

  Eerste verdieping:
  Een overloop( met wastafel en 2 slaapkamers vormen tezamen de eerste verdieping. Door de stucwerk wanden en het lichte schrotenplafond is het ook op deze verdieping opvallend licht in de woning. Mocht je een slaapkamer tekort komen? Geen probleem: op bijzonder eenvoudige wijze kan de hoofdslaapkamer gesplitst worden in 2 slaapkamers.

  Tweede verdieping:
  Een vaste trap geeft toegang tot de ruime bergzolder van de tweede verdieping.

  Achter de woning ligt een fijne onderhoudsvriendelijke tuin welke is gesitueerd op het westen. Achterin tref je hier een van de eyecatchers van dit huis: de garage!
  De garage is zowel van de straat als vanuit de tuin te betreden en heeft door de deur en het raam in de zijgevel voldoende lichtinval om ook als hobbyruimte te kunnen fungeren.

  Bijzonderheden:

  Bouwjaar 1933
  Woonoppervlakte circa 78 m²
  Perceel circa 115 m² (exacte oppervlakte dient te blijken uit kadastrale meting)
  Eigen garage
  Nette, frisse afwerking
  HR combiketel uit 2016
  Aanvaarding in overleg

  Foto's

  Hoofdfoto


  Foto 21


  Foto 20


  Foto 18


  Foto 19


  Foto 17


  Foto 16


  Foto 14


  Foto 13


  Foto 11


  Foto 15


  Foto 12


  Foto 5


  Foto 9


  Foto 7


  Foto 10


  Foto 8


  Foto 6


  Foto 4


  Foto 3


  Foto


  Foto 2


  Brochures

  Download media