Besterdring 27-16

Koopprijs
€ 150.000,- k.k.
Status
Beschikbaar
Bouwjaar
2006
Soorten
Parkeerplaats
 • 235/5516
 • 11/5516
 • Ben jij al enige tijd op zoek naar de juiste woonruimte voor jezelf? Dan stopt bij deze jouw zoektocht!
  Dit appartement op Besterdring 27-16 in Tilburg is klein, maar het wonen hier is ontzettend fijn!

  Kom eens kijken in dit heerlijke appartement (met eigen parkeerplaats) gelegen nabij het stadscentrum in een kleinschalig complex. We kunnen een hele lijst aan pluspunten opnoemen, maar denk onder andere aan een eigen parkeerplaats op de begane grond, een lift die jou met je zware boodschappentas naar boven brengt en het vrije uitzicht op het Westen, waar jij vanaf jouw eigen bank voortaan van kunt genieten.

  Indeling

  Entree/hal
  Je stapt het appartementencomplex binnen in een besloten entree met de brievenbussen, het bellentableau, trappenhuis en een lift. Kom verder naar de vierde verdieping waar het desbetreffende appartement is gelegen.

  Binnenkomst via de entree waar je naast de meterkast, ook toegang hebt tot de badkamer. Daarnaast brengt de andere tussendeur je naar de woon- slaapkamer.

  Wonen met plezier
  Welkom thuis! In deze woonkamer zal het dagelijkse leven zich vanaf nu afspelen. Heb jij al een idee hoe jij het gaat inrichten?

  Een groot voordeel aan dit appartement zijn de grote raampartijen. Een lichte en levendige ruimte met een vrij uitzicht over de omgeving. Op zonnige dagen kun je het raam opzetten en genieten van de warme zon op je gezicht.

  In de hoek van de woonkamer is een net keukenblok gesitueerd, voorzien van een keramische kookplaat, afzuigkap, spoelbak en magnetron. Vergeet tijdens het koken niet ook nog even lekker naar buiten te kijken!

  Ten slotte beschikt het appartement over een prima badkamer. Er is gekozen voor een neutrale kleursamenstelling met betegeling tot aan het plafond. Je kunt gebruik maken van de douche, wastafel, het toilet en de witgoedaansluiting maakt de ruimte compleet.

  Bijzonderheden
  – De maandelijkse servicekosten bedragen ca. € 138,- inclusief voorschot stookkosten;
  – Het kleinschalige complex is voorzien van een lift;
  – De fiets stal je gemakkelijk achter het pand.

  Locatie
  Besterd is de eerste wijk ten noorden van het centrum. Vaak wordt Besterd in één adem genoemd met de wijk Loven. De wijk is gelegen tussen de straten: Besterdring, Molenstraat, Koestraat en het NS-plein. Het betreft één van de kleinste wijken van Tilburg maar zeer gewild vanwege de perfecte ligging ten opzichte van de nieuw ontwikkelde spoorzone en het stadscentrum dat Tilburg rijk is.

  Binnen een mum van tijd ben je in de stad te vinden, of op een van de ringbanen richting omliggende plaatsen. Reis je vaak met de trein? Binnen 10 minuten sta je op Tilburg Centraal.

  De wijk beschikt over twee supermarkten (Plus én Coop), een basisschool “Den Bijstere” en een plein met verschillende winkels.

  Foto's

  Hoofdfoto


  Foto


  Foto 3


  Foto 5


  Foto 2


  Foto 4


  Foto 9


  Foto 6


  Foto 8


  Foto 7


  Foto 11


  Foto 10


  Foto 13


  Foto 12


  Brochures

  Download media