Inspiratie Lookbook

Een nieuw huis betekent een nieuw interieur! Het uitzoeken van nieuwe meubels, een mooie keuken en leuk kleurtje op de muur kan voor een hoop keuzestress zorgen. Vind jij het lastig om een stijl je te vinden die goed bij jou en je nieuwe woning past? Van Heeswijk makelaars in regio Tilburg helpt je graag op weg met het lookbook vol woning inspiratie gebaseerd op de laatste interieurtrends.

Trendy Livings

De woonkamer is misschien wel het belangrijkste plekje in huis. Een plek die voor ontspanning zorgt na een drukke werkdag. Laat je inspireren door deze trendy livings en zorg dat jouw woonkamer een echt thuis wordt.

Keukens om van te smullen

De keuken: een gezellige plek waar de lekkerste gerechten worden klaargemaakt. Laat je inspireren en kies de keuken die de kok in jou naar boven haalt. Jouw nieuwe keuken mag gezien worden!

Badkamers waar je zen van wordt

Wie wil er nu geen badkamer waar je helemaal tot rust kan komen? Een nieuwe woning geeft je de kans om te kiezen voor een badkamer waar je altijd al van droomde. Laat je inspireren en vind de badkamer die bij jou past.

Wij worden beoordeeld met gemiddeld een