Huis verkopen in Tilburg en omgeving

Huis verkopen in Tilburg en omgeving? Van Heeswijk Makelaars Tilburg is dé partij om je te ondersteunen bij het verkopen van een huis in de regio Tilburg. We streven naar een volledig en duidelijk advies en willen je zoveel mogelijk ontzorgen bij het verkopen van je woning. Als makelaar in de omgeving Tilburg zorgen we ervoor dat het verkoopproces van begin tot eind in goede banen wordt geleid. Van de waardebepaling tot aan de laatste handtekeningen. Zo houd jij meer tijd over om op zoek te gaan naar je nieuwe woning of de verhuizing verder voor te bereiden.

Jouw nvm verkoopmakelaar

Bij het verkopen van jouw huis komt een hoop kijken. Als jouw NVM verkoopmakelaar willen we je hierin graag ondersteunen. Het start allemaal met het plannen van een vrijblijvende waardebepaling. Hierbij wordt duidelijk hoe het verkoopproces in zijn werk gaat en stellen we ons zelf uitgebreid voor en bespreken we onze werkwijze en jouw wensen ten aanzien van de verkoop.

De waarde van de woning wordt besproken en je kunt een op maat gemaakt advies van ons verwachten. Vervolgens gaan wij aan de slag met de presentatie van je woning. Denk hierbij aan stylingsadvies, fotograferen en inmeten. We zorgen samen dat je huis er zo aantrekkelijk mogelijk uit zal zien! De presentatie komt uiteraard uitgebreid op Funda, daarnaast hebben wij ook een groot eigen netwerk. Onze makelaars zijn woonachtig in Tilburg en kennen de stad als geen ander. De bezichtigingen worden door ons uitgevoerd. Wij onderhandelen en zorgen ervoor dat de koopakte ondertekend wordt. In dit gehele proces nemen wij je uiteraard mee en ontzorgen wij je volledig. Ten slotte is er nog de eindinspectie, net voordat de succesvolle deal wordt afgesloten bij de notaris.

Huis verkopen Tilburg

Gratis waardebepaling

Door onze jarenlange ervaring als makelaar in de omgeving Tilburg is Van Heeswijk de juiste partij voor een waardebepaling van je woning, gevolgd door het op een correcte wijze in de markt plaatsen en daarna uiteraard het verkopen van jouw woning. Ben je nieuwsgierig geworden? Neem vooral contact met ons op voor een vrijblijvende en gratis waardebepaling van jouw huis. Of maak een afspraak om onze werkwijze eens uitgebreid te bespreken. Tot ziens bij Van Heeswijk Makelaars!

Wij worden beoordeeld met gemiddeld een