Mijn favorieten

Onze medewerkers

Van Heeswijk makelaars

Anton van Heeswijk
Anton van Heeswijk
NVM Makelaar, Directielid
Anton is geboren in Schijndel (1968) en op zijn 19e in Tilburg gaan studeren, waar hij 2 universitaire studies heeft afgerond: Fiscaal Recht en Bedrijfseconomie. Sindsdien is hij niet meer uit Tilburg weg te denken, hij is echt van de stad gaan houden. Hij is actief in de makelaardij sinds 1995, beëdigd in 1999 en zelfstandig ondernemer sinds 2003.
Anton is heel actief. Hij is graag met zijn gezin, familie en vrienden. Hij is zeer sportief, waarbij hij wielrennen en hardlopen actief bedrijft en daarnaast een fanatieke Willem II supporter is. De makelaardij is zijn grote passie, met name het succesvol adviseren en verkoop van nieuwbouw brengen hem veel plezier.
Nancy Jansen
Nancy Jansen
NVM makelaar
Nancy is in Tilburg geboren (1979) en getogen. Ze heeft in Breda met succes haar HBO-makelaardij studie afgerond en is sinds 2000 werkzaam in de makelaardij. In 2003 is ze gecertificeerd als makelaar.
Haar passies zijn uiteraard haar man en kinderen, sporten, shoppen en stappen met vriendinnen. Ook werkgerelateerde onderwerpen staan hoog op haar lijstje van favoriete bezigheden. Zo blijft ze graag op de hoogte van de laatste stijlen en trends op het gebied van huizen, inrichting en fotografie. Daarnaast haalt ze veel voldoening uit het begeleiden van mensen op weg naar hun nieuwe woning.
Suzanne Verheijden
Suzanne is geboren en getogen in Berkel-Enschot (1986). Ze heeft verschillende studies gevolgd. Suzanne werkt sinds 2018 in de makelaardij.
Haar hobby's zijn shoppen en stappen met vriendinnen, sporten en met stip op 1 haar dochtertje. Suzanne vindt het heerlijk om zich met alle projecten bezig te houden en zo haar steentje bij te dragen aan nog meer tevreden klanten. Het succesvol managen van alle activiteiten op kantoor geeft haar veel werkplezier.