Mijn favorieten

Onze medewerkers

Van Heeswijk makelaars

Anton van Heeswijk
Anton van Heeswijk
NVM Makelaar, Directielid
Anton is geboren in Schijndel (1968) en op zijn 19e in Tilburg gaan studeren, waar hij 2 universitaire studies heeft afgerond: Fiscaal Recht en Bedrijfseconomie. Sindsdien is hij niet meer uit Tilburg weg te denken, hij is echt van de stad gaan houden. Hij is actief in de makelaardij sinds 1995, beëdigd in 1999 en zelfstandig ondernemer sinds 2003.
Anton is heel actief. Hij is graag met zijn gezin, familie en vrienden. Hij is zeer sportief, waarbij hij wielrennen en hardlopen actief bedrijft en daarnaast een fanatieke Willem II supporter is. De makelaardij is zijn grote passie, met name het succesvol adviseren en verkoop van nieuwbouw brengen hem veel plezier.
Nancy Jansen
Nancy Jansen
NVM makelaar
Nancy is in Tilburg geboren (1979) en getogen. Ze heeft in Breda met succes haar HBO-makelaardij studie afgerond en is sinds 2000 werkzaam in de makelaardij. In 2003 is ze gecertificeerd als makelaar.
Haar passies zijn uiteraard haar man en kinderen, sporten, shoppen en stappen met vriendinnen. Ook werkgerelateerde onderwerpen staan hoog op haar lijstje van favoriete bezigheden. Zo blijft ze graag op de hoogte van de laatste stijlen en trends op het gebied van huizen, inrichting en fotografie. Daarnaast haalt ze veel voldoening uit het begeleiden van mensen op weg naar hun nieuwe woning.
Suzanne Verheijden
Suzanne is geboren en getogen in Berkel-Enschot (1986). Ze heeft na haar studie interieur styling en bank en verzekeringen een HBO-studie communicatie afgerond. Sinds 2018 werkt ze in de makelaardij. Suzanne is graag actief bezig en houdt van sporten zoals hardlopen en fitness. Haar grootste passie is met stip op 1 haar dochtertje. Suzanne vindt het heerlijk om zich met alle projecten bezig te houden en zo haar steentje bij te dragen aan nog meer tevreden klanten. Het succesvol managen van alle activiteiten op kantoor geeft haar veel werkplezier.
Juliette Figee
Juliette is in Vlijmen geboren (1982) en heeft daar altijd gewoond totdat ze in 2017 samen met haar gezin is verhuisd naar Nieuwkuijk. Juliette en Anton kennen elkaar al sinds 2004 (Van de Zande makelaardij Vlijmen). Samen hebben ze met veel plezier dat kantoor gerund. Anton als makelaar en Juliette als zijn rechterhand. In 2018 besloot zij de kilometers naar Tilburg voor lief te nemen en kwam ze ons team versterken. Ook tussen Nancy, Suzanne en Juliette was er direct een klik. Door haar 9 jaar makelaardij ervaring kent Juliette alle facetten van het werk op haar duimpje, daarnaast is ze ontzettend behulpzaam en zeer klantvriendelijk, een aanwinst voor ieder bedrijf. In haar vrije tijd wandelt Juliette behoorlijk fanatiek: ze heeft de 4-daagse van Nijmegen gelopen en ook de 80 v.d. Langstraat staat op haar naam. Ons team is compleet met deze krachtige doorzetter!