Mijn favorieten

Verkoop

Een nieuw huis gevonden of verhuisplannen? Klaar om uw huidige woning te gaan verkopen? Van Heeswijk Makelaardij Tilburg is dé partij om te ondersteunen in het verkooptraject. We streven naar een volledig en duidelijk advies en willen u zo veel mogelijk ontzorgen bij de verkoop van de woning. We zorgen er voor dat het verkoopproces van begin tot eind in goede banen wordt geleid. Van de waardebepaling tot de fotografie tot de laatste handtekeningen. Zo heeft u meer tijd om een nieuwe woning te zoeken of het al gekochte huis vast denkbeeldig in te richten. En dat is wel zo fijn!
 

Waardebepaling huis

Bij de verkoop van een huis komt een hoop kijken. Het start allemaal met het plannen van een vrijblijvende waardebepaling. Hier wordt duidelijk wie wij precies zijn en hoe het verkoopproces in zijn werk gaat. Hiernaast geven wij uiteraard een waarde van de woning af en bespreken we uw wensen en de mogelijkheden. Als u ervoor kiest met ons verder te gaan zullen we samen het huis verkoopklaar maken. Denk hierbij aan een juiste presentatie van de woning en een weloverwogen vraagprijs. Hierna zullen we uw woning uitzetten via verschillende kanalen en de bezichtigingen plannen. Bij mogelijke kopers zullen we,  in overleg met u, de onderhandelingen regelen. Tenslotte zorgen we voor een vlotte afhandeling tot en na de overdracht. 

Door onze jarenlange ervaring zijn wij de juiste partij voor de waardebepaling, het in de markt zetten en uiteraard het verkopen van uw woning. Nieuwsgierig geworden? Neem vooral contact op bij vragen of voor een vrijblijvende waardebepaling. Of maak een afspraak via onderstaand formulier om de werkwijze eens uitgebreider te bespreken. Tot ziens bij van Heeswijk Makelaars!

Contact

Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring